Beleef een dag met een gouden randje.

Gouden Dagen

Doen wat u altijd graag deed, of wat u eindelijk eens zou willen doen, dat is voor ouderen niet vanzelfsprekend. Een dierbare bezoeken, een lekkere loempia halen bij uw favoriete restaurant of een kijkje nemen op uw vroegere werkplek… Waar wordt u écht blij van? Gouden Dagen biedt u de kans die wens in vervulling te laten gaan. Aanmelden kan bij een van de wensbomen van Gouden Dagen. U vindt ze op onze locaties of bij een samenwerkingspartner in de buurt.

Voor alle ouderen

Stichting Gouden Dagen is opgericht door twee vermogensfondsen (RCOAK en Sluyterman van Loo). Hun doel is het welzijn te bevorderen van ouderen die daar zelf niet de middelen of mogelijkheden voor hebben. De stichting wil eenzaamheid bestrijden, de mobiliteit van ouderen vergroten en de kloof tussen jong en oud verkleinen. Gouden Dagen is voor alle ouderen, het maakt geen verschil of zij in een verzorgingshuis of zelfstandig wonen. Als deelnemer van Gouden Dagen in de regio Zuid-Kennemerland werken wij nauw samen met welzijnsorganisaties die in contact staan met ouderen in de wijk.

Helpt u mee?

Met de hulp van enthousiaste vrijwilligers, sponsoren en donateurs kunnen we voor de ouderen hun wensen kosteloos vervullen. Afhankelijk van de wens zoeken wij de samenwerking met (welzijns)instellingen of vragen we lokale bedrijven een bijdrage te leveren. Donateurs zijn welkom vanaf € 7,50 per maand. Een eenmalige bijdrage is ook mogelijk. Stichting Gouden Dagen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Contactgegevens

Wilt u meer weten over Gouden Dagen of helpen een wens te vervullen? 

Neem contact op met Marjet van der Huls via: goudendagen@sintjacob.nl of 023 892 38 02.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!