Na twee jaren waarin jij je kerstcadeau van Sint Jacob online kon uitzoeken, gaan we dit jaar een jarenlange traditie in ere herstellen: de kerstmarkt.

Op dinsdag 13 december wordt de kapel van Sint Jacob in de Hout omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. Hier kun je shoppen bij vele kraampjes, een keuze maken uit diverse cadeaus en gezellig met je collega’s onder het genot van een hapje en drankje het jaar afsluiten. Tussen 7.30 – 19.00 uur ben je van harte welkom op de Zuiderhoutlaan 1 in Haarlem.

 

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een mailtje naar kerstmarkt@sintjacob.nl.

 

Ik kan zelf niet komen naar de kerstmarkt, kan iemand anders mijn cadeau meenemen?
Ja, dit kan. Je moet je wel aanmelden en een tijdvak kiezen zodat er een e-ticket/toegangsbewijs wordt gemaakt. Dit toegangsbewijs deel je met je collega/persoon die je machtigt. Dit moet bij de entree worden gescand. Je collega/gemachtigde maakt voor jou een keuze uit de cadeaus. Vooraf kunnen we niet aangeven wat er bij de kraampjes verkrijgbaar is.

Kan ik vooraf al een cadeau uitkiezen?
Nee dit kan niet.

Ik wil mijn cadeau graag doneren aan het goede doel, kan dit?
Ja dit kan. Je kunt ter plekke doneren. En als je niet komt naar de kerstmarkt maar wel je punten wilt doneren dan kun je dit tot uiterlijk 12 december aangeven door een mail te sturen naar kerstmarkt@sintjacob.nl.

Ik heb mij voor een tijdvak aangemeld maar wil dit wijzigen. Kan dit?
Ja, ga naar de uitnodiging voor de kerstmarkt, die je per mail hebt ontvangen. Klik op de link ‘Aanmelden kerstmarkt’ en kies een ander tijdvak.

Ik heb mijn uitnodiging niet meer, die ik per e-mail heb ontvangen. Kan ik die nogmaals ontvangen?
Ja dit kan. Stuur een e-mail naar companyofgifts@visitorcontrol.nl dat jij je uitnodiging nogmaals wilt ontvangen.

Ik heb mijn e-ticket/toegangsbewijs niet meer. Kan ik die nogmaals ontvangen?
Ja dit kan. Stuur een e-mail naar companyofgifts@visitorcontrol.nl dat jij je uitnodiging nogmaals wilt ontvangen.

Wordt de kerstmarkt ook nog op een andere dag georganiseerd?
Nee, de Sint Jacob kerstmarkt is alleen op dinsdag 13 december. Je kunt van 7.30 – 19 uur een tijdvak reserveren of een collega/gemachtigde een cadeau voor jou laten uitzoeken.

Als je iets eerder of later komt dan je gereserveerde tijdvak, is dat een probleem?
Nee zeker niet, je bent welkom. Neem wel je toegangsbewijs mee.