Teamleider locatie Nieuw Overbos

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan als teamleider in de ouderenzorg? Wij zoeken een teamleider die met humor en geduld onze zorgcollega’s op locatie Nieuw Overbos gaat ondersteunen. Als jij een energiek en vrolijk persoon bent, met ervaring in een soortgelijke functie, dan willen we je graag ontmoeten.

Projectleider Facilitair

Sint Jacob heeft hart voor zorg! Wij bieden liefdevolle en deskundige zorg, behandeling en revalidatie voor ouderen in de regio Haarlem en Heemstede. Sint Jacob gaat een nieuwe locatie, Hof van Jacob, bouwen. Voor de facilitaire ondersteuning van dat project zoeken wij een tijdelijke projectleider Huisvesting, Organisatie en Inrichting.  Ben jij een projectleider met ervaring […]

Huiskamer medewerker

Vind jij het een uitdaging om elke dag weer het onze cliënten zo goed mogelijk naar de zin te maken en je collega’s van het zorgteam te ondersteunen? Wil jij werken bij een organisatie in ontwikkeling die open staat voor vernieuwing en haar cliënten centraal stelt? Dan is dit de baan voor jou! Voor meerdere van onze locaties zijn wij op zoek naar huiskamer medewerkers.

Herintreder in de zorg?

Heb jij ooit in de zorg gewerkt maar is dat een tijd geleden en heb je weer zin om aan de slag te gaan in de ouderenzorg? Wij nodigen je van harte uit om met ons in gesprek te gaan over wat je nodig hebt om weer aan de slag te kunnen gaan als Helpende (plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige. Misschien heb je een opfriscursus nodig of is het voldoende om de kans te krijgen een tijdje mee te kijken met een collega, we kijken graag samen met jou wat je nodig hebt.

Verzorgende IG

Ben je enthousiast om actief bij te dragen aan goede zorg en mee te denken over vernieuwingen en ontwikkelingen? Lever jij een professionele bijdrage waardoor onze cliënten zich thuis voelen? Voor onze prachtige locaties in Haarlem en Heemstede, zijn wij op zoek naar collega’s!

Flexpool Verzorgende IG

Ben jij een verzorgende IG en op zoek naar een baan waarbij je veel invloed kunt uitoefenen op je rooster? In de flexpool wordt je ingedeeld op basis van je beschikbaarheid. Zo kun je werk en privé goed combineren.

Flexpool helpende zorg en welzijn

Ben jij een helpende zorg en welzijn en op zoek naar een baan waarbij je veel invloed kunt uitoefenen op je rooster? In de flexpool wordt je ingedeeld op basis van je beschikbaarheid. Zo kun je werk en privé goed combineren.

Coördinerend Verzorgende IG

Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg aan de cliënten volgens het zorgleefplan en voert verpleegtechnische handelingen uit. Je observeert het functioneren van de cliënt en overlegt hierover met de cliënt en/of zijn familie. Wij zoeken een collega die denkt in oplossing en kansen.

Helpende zorg en welzijn

Ben jij die betrokken en enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn? Ben jij zelfstandig, maar kun je ook goed in teamverband werken? Ben je energiek, daadkracht en oplossingsgericht?
Voor onze woonzorglocaties zijn wij op zoek naar helpenden zorg en welzijn.