Fancy Fair bij Bosbeek op 18 april

Woensdagmiddag 18 april organiseert Bosbeek in Heemstede de jaarlijkse grote Fancy Fair. Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar een kindertehuis in Nepal.

Op de rommelmarkt kunnen bezoekers uitgebreid rondsnuffelen. Er is o.a. een grote boekenkraam, veel speelgoed, mooie sieraden en verse bloemen. Ook zijn er religieuze artikelen, kaarten, handwerkmaterialen en een breed scala aan huishoudelijke spullen te koop.

Gokje wagen
Bij de grote loterij en het rad van fortuin zijn veel mooie prijzen te winnen, geschonken door leveranciers en middenstanders uit Heemstede. Ook aan de inwendige mens is gedacht: haring, friet, bitterballen en zijn verkrijgbaar.

Steun voor Kinderhuis in Nepal
Traditiegetrouw schenkt Bosbeek een derde van de opbrengst aan een goed doel. Dit jaar gaat dit geld naar de Stichting Ketaaketighar Nepalmaa ten bate van het Kinderhuis in Nepal. Dit Kinderhuis biedt een veilig thuis voor kinderen die wees of kansarm zijn. De kinderen krijgen een goede schoolopleiding en minimaal een basisopleiding van 12 jaar. Zijn de kinderen in staat een vervolgopleiding te volgen dan wordt die mogelijkheid ook geboden. De dagelijkse leiding in het huis is in handen van Naresh, een uncle. Daarnaast wonen in het huis twee dames die als moeders zijn voor de kinderen. Meer informatie is te vinden op www.ketaaketighar.org

Het rest van de opbrengst zal een goede invulling krijgen ten behoeve van het welzijn van de bewoners van Bosbeek.

Inbrengen van spullen
Donaties van spullen, met uitzondering van meubels en kleding, zijn van harte welkom. De spullen die schoon, heel, werkend en verkoopbaar zijn kunnen tot 14 april ingeleverd worden bij de receptie van Bosbeek. Ook prijzen voor de loterij en het rad van fortuin zijn ook van harte welkom.

De Fancy Fair vindt plaats op woensdag 18 april van 13.00 uur tot 15.30 uur in woonzorgcentrum Bosbeek aan de Glipperdreef 209. Telefoon 023 – 892 99 00. De toegang is gratis.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!