‘Huilende olifant’ op bezoek bij Hof van Jacob

Vanaf vandaag hebben we een bijzondere gast: ‘The Wheeping Elephant’. Dit 5 meter hoge kunstwerk is de hele zomer te bewonderen op ons terrein in Schalkwijk waar nieuwbouwproject Hof van Jacob gebouwd zal worden.

Het beeld van de Afrikaanse olifant van kunstenares Jantien Mook is gemaakt van hout en staal. De olifant reist over de wereld en duikt op in verschillende steden om een ‘ode aan de wildernis’ te brengen. Eerder was hij te zien in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Gent, Hamburg en Leiden.

Winactie met dierentuinkaarten
Iedereen die een foto met olifant maakt en deze deelt op Facebook of Instagram met #HofvanJacob maakt kans op vier toegangskaarten voor een dierentuin in Nederland naar keuze. De winnaar wordt in september bekend gemaakt.

Hof van Jacob
De olifant is te gast op het terrein waar we nieuwbouwproject Hof van Jacob ontwikkelen: een open en groen terrein met diverse woningen voor ouderen met een uiteenlopende zorgvraag. Tevens komt er o.a. horeca, kinderopvang, huisarts en andere voorzieningen waar zowel de bewoners van Hof van Jacob als de buurtbewoners gebruik van kunnen maken.

‘The Weeping Elephant’ is van 9 juli tot begin september te zien op het terrein dat grenst aan de Boerhaavelaan en de Amerikaweg, ingang aan de Louis Pasteurstraat in Haarlem.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!