Met Gouden Dagen de Olympische Spelen in huis

Van 23 juli t/m 6 augustus stonden Stichting Sint Jacob en Zorggroep Reinalda helemaal in het teken van de Olympische Spelen. Op alle locaties vond onder de vlag van Gouden Dagen een fotoshoot plaats die helemaal in het teken stond van de Olympische Spelen.

Met een Olympische vlag op de achtergrond, een gouden medaille om de hals of gouden beker stevig in de hand, liet menig bewoner zich enthousiast fotograferen, al dan niet met een familielid of solo. Voor het eerst dit jaar trokken Sint Jacob, lid van de landelijke Gouden Dagen organisatie, en Zorgroep Reinalda, collega zorgorganisatie voor ouderen, hierin samen op. De fotoset trok veel aandacht en publiek en dat zorgde voor een hoop gezellige reuring in de huizen.
Met hart en passie voor ouderen is het Gouden Dagen team er weer in geslaagd om van elke fotoshoot een echt “gouden feestje” te maken. Na afloop van de Tour Olympique bleek de missie meer dan geslaagd: veel bewoners van Sint Jacob en Zorggroep Reinalda beleefden hun eigen gouden “moment of glory” en daar was het alleszins om te doen! Gouden Dagen bedankt de vrijwilligers van In the Picture, die de modellen prachtig hebben gefotografeerd, Foto de Geus (Hillegom) voor de mooie en razendsnelle afdrukken en D2 Creators voor het kleurrijke ontwerp. En last but not least veel dank aan alle vrijwilligers voor assistentie bij de logistiek en de geleverde hand- en spandiensten op de set.

Meer informatie over Gouden Dagen leest u  hier.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!