Woensdagmiddag 22 april organiseert Woonzorgcentrum & verpleeghuis Bosbeek in Heemstede een grote Fancy Fair. Let op de nieuwe tijd: van 13.00-16.00 uur is iedereen welkom.

Op de rommelmarkt kunt u uitgebreid rondsnuffelen. Er is onder andere een grote boekenkraam, veel speelgoed, mooie sieraden en kakelverse bloemen. Ook zijn er religieuze artikelen, kaarten, handwerk en een breed scala aan huishoudelijke spullen. Nieuw dit jaar is het aanbod (nieuwe) kledingverkoop.
Bij de grote loterij zijn vele prijzen te winnen, geschonken door leveranciers en middenstanders uit Heemstede. Aan de inwendige mens is ook gedacht: er zijn onder andere haring, poffertjes en koffie met taart verkrijgbaar.

Traditiegetrouw wordt in Bosbeek een derde van de (netto)opbrengst aan een goed doel geschonken. Dit jaar gaat een derde deel van de opbrengst Stichting Tufikiriani. Vertaald uit het Swahili betekent Tufikiriani ‘wij denken aan elkaar’. De stichting wil de lokale bevolking van het bergdorp Bwambo in Tanzania steun bieden, waarbij middelbaar onderwijs voor de kinderen voorop staat. De rest van de opbrengst zal een goede invulling krijgen ten behoeve van het welzijn van de bewoners van Bosbeek.

Eventuele donaties van spullen die schoon, heel, werkend en verkoopbaar zijn, kunt u tot 15 april a.s. inleveren bij de receptie van Bosbeek (Glipperdreef 209 te Heemstede). Echter geen meubels en kleding! Prijsjes voor de loterij en het Rad van Fortuin zijn ook van harte welkom.

Wij heten u van harte welkom bij Bosbeek (de toegang is gratis) op woensdag 22 april van 13.00 uur tot 16.00 uur aan de Glipper Dreef 209, naast wandelbos Groenendaal. Mocht u nog vragen hebben, belt u dan met telefoon (023) 892 99 00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *