Open Dag bij Meerhoeve in Week van Zorg & Welzijn

Benieuwd hoe het er aan toe gaat in een woonzorgcentrum? Meer weten over werken of wonen bij een van de locaties van Sint Jacob? Kom dan op zaterdag 17 maart naar woonzorgcentrum Meerhoeve. Er is dan van alles te doen voor jong en oud.

Op zaterdag 17 maart, tijdens de Week van Zorg en Welzijn, opent woonzorgcentrum Meerhoeve van 11.00 tot 14.00 uur haar deuren voor publiek. Proef de sfeer en bekijk een van de gezamenlijke woningen. Ook over de andere woonzorglocaties en de Jacob Kliniek waar men kan revalideren, is informatie te krijgen. Wie wil kan een gratis gezondheidscheck laten doen, een proefrit maken op de duofiets of duoscooter of genieten van een heerlijke kop soep en live muziek van het duo Suzanne Groot (viool) en Fredie Kuiper (zang en accordeon).

Houten ei met muziek
Bezoekers van de open dag kunnen kennis maken met de CRDL (Cradle), de Tovertafel, de Beleef Tv en een robotzeehond. Allemaal hulpmiddelen die contact en activiteiten met mensen met dementie beter mogelijk maken. De CRDL ziet er uit als een houten ei. Wanneer twee of meer mensen er een hand op leggen en elkaar met de andere hand aanraken, ontstaat er geluid. Raakt men de CRDL op een andere manier aan, dan verandert ook het geluid. Woonzorgcentrum Meerhoeve krijgt twee van dit soort ‘houten eieren’ ter beschikking. Tijdens de open dag is er een doorlopende demonstratie van deze nieuwe uitvinding en kan men zelf ervaren hoe bijzonder het is om op deze manier contact te maken.

Speeddaten
Meer weten over werken of leren bij Sint Jacob? Ga dan op 17 maart speeddaten met een van onze zorgmedewerkers en vraag ze alles over werken in de zorg. Het Jacob Leerhuis, waar de opleidingen binnen Sint Jacob plaatsvinden, laat zien welke opleidingsmogelijkheden Sint Jaco biedt. Ook kun je onze vacatures en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bekijken en zelfs direct solliciteren via WhatsApp.

Kom gezellig langs op zaterdag 17 maart!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!