Samenwerking Stichting Sint Jacob en SHDH

Op dinsdag 10 november jl. hebben stichting SHDH en Stichting Sint Jacob een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Beide organisaties zijn actief in de ouderenzorg en willen samenwerken om ouderen in de regio nóg beter van dienst te kunnen zijn.

Een van de diensten die door de samenwerking wordt uitgebreid, is de dagbesteding. SHDH biedt al op twaalf locaties een gevarieerde dagbesteding. Bijvoorbeeld op een biologische tuinderij waar wekelijks groenten worden geoogst. De vraag naar dagbesteding in de regio groeit. Door de krachten te bundelen denken Sint Jacob en SHDH een nóg breder aanbod aan de cliënt te kunnen bieden.

De twee organisaties willen ook hun samenwerking met huisartsen, casemanagement en wijkverpleging verstevigen. Hetzelfde geldt voor de langdurige zorg en revalidatiezorg. Een positief gevolg hiervan is dat de thuiszorg voorafgaand en na afloop van een opname beter gestroomlijnd wordt.

Anitra Louwers, Raad van Bestuur Stichting Sint Jacob: ‘Een belangrijk onderdeel van onze visie is het leveren van excellente en liefdevolle zorg. De samenwerking met SHDH sluit hier heel goed op aan.’ Pieter Wetser, voorzitter Raad van Bestuur SHDH: ‘Wij vinden het heel belangrijk dat cliënten zélf bepalen hoe ze leven en wonen. Daarom willen we het aanbod voor de cliënt graag vergroten. De samenwerking met Sint Jacob stelt ons in staat dat te doen.’

Voor meer informatie:

  • Stichting Sint Jacob, Michèle Hartevelt, manager Marketing, Communicatie & PR Sint Jacob, telefoonnummer 06 31 00 76 76.
  • Stichting SHDH, Eva Lunshof, communicatieadviseur SHDH, telefoonnummer 06 20 24 85 09.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!