Kwetsbare ouderen vinden bij ons een warm en veilig thuis.

Verpleeghuiszorg

Verpleeghuiszorg is voor mensen die door een complexe zorgaanvraag niet meer zelfstandig kunnen wonen. Sint Jacob biedt deze vorm van zorg aan de volgende doelgroepen:

– ouderen de psychogeriatrische zorg nodig hebben

– ouderen die somatische zorg nodig hebben

Psychogeriatrische zorg

Psychogeriatrische zorg is een goede oplossing voor ouderen die vanwege hun (gevorderde) dementie niet meer zelfstandig kunnen wonen en biedt een warm en comfortabel thuis. Afhankelijk van uw indicatie heeft u een appartement op een open of gesloten afdeling. Onder deskundige begeleiding is daar altijd iets te doen, van samen eten tot muziek luisteren of creatief bezig zijn. 

Kijk voor meer informatie over zorg bij dementie hier

Somatische zorg

Hebt u dagelijks zorg en ondersteuning nodig vanwege een lichamelijke aandoening, zoals invaliditeit? Dan kunt u terecht op een van onze somatische afdelingen. U woont zelfstandig in een appartement en kunt naar behoefte gezelschap opzoeken in één van de gezamenlijke huiskamers of bij de activiteiten die op uw locatie worden georganiseerd. De zorg die u ontvangt, hangt samen met uw indicatie en wordt in samenspraak met u en uw naasten aangevuld met hulp en ondersteuning van mantelzorgers en vrijwilligers. Voor zware somatische zorg staat ons multidisciplinair behandelteam klaar. Daarin werken onze specialisten ouderengeneeskunde samen met artsen en behandelaars.

Overzicht locaties

Elke locatie heeft een unieke sfeer, verschillende faciliteiten en een eigen zorg- en dienstenpakket. Een overzicht van alle locaties vindt u hier.

Onze zorgadviseurs helpen u graag.