Vrijwilliger bloemschikken

Heb jij groene vingers en bezit je een beetje creativiteit? Dan ben je geknipt voor deze vacature!

Algemene informatie
Op diverse locaties worden er bloemschikactiviteiten georganiseerd, een activiteit die altijd goed bezocht wordt. Bewoners genieten ontzettend van. Zowel van het leuke resultaat, als van de beleving van geuren en kleuren. Voor de bloemschikactiviteiten zoeken we enthousiaste vrijwilligers.

Wie ben jij?
Heb jij groene vingers en bezit je een beetje creativiteit? Dan ben je geknipt voor deze vacature! Geen enkele cliënt is hetzelfde. Waar de één nog alles kan, heeft de ander meer ondersteuning nodig. Het is belangrijk dat je inlevingsvermogen hebt en geduldig bent. Je bent enthousiast en positief en kunt samenwerken met je collega’s.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wat bieden wij?
Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
Reis- en onkostenvergoeding
Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
Bijscholing en deskundigheidsbevordering
Vanzelfsprekend bieden wij jou een veilige vrijwilligersplek waarbij we oog hebben voor hygiëne en de geldende landelijke richtlijnen t.a.v. COVID-19.

Solliciteren!
Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app met Hedwig, Shanna of Renske! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.

Kom jij ons team versterken?