Vrijwilliger creatief Bosbeek

Gaat jouw hart sneller kloppen van creativiteit en wil je dit delen met onze bewoners? Kijk snel verder in de vacature…

Algemene informatie
Gaat jouw hart sneller kloppen van creatief bezig zijn? Houdt je van schilderen, bloemschikken, los gaan met boetseren en klei of heb je een andere creatieve aanleg die je graag deelt met onze bewoners? Onze bewoners houden ook van creatieve activiteiten, maar zijn daar niet altijd meer zelfstandig toe in staat of hebben wat aanmoediging nodig om aan de slag te kunnen. Wij zoeken één of meerdere vrijwilligers die het leuk vinden om hun talent in te zetten en samen met onze bewoners leuke activiteiten willen doen.

De creatieve activiteiten vinden plaats op dinsdagmiddag.

Wie ben jij?
Je bent creatief (in meer of mindere mate) en vind het leuk om dit met anderen te delen. Je kunt aansluiting vinden bij onze bewoners en wilt samen met onze welzijnsmedewerker leuke creatieve activiteiten organiseren. Je bent geduldig en kunt een ander motiveren. Je kunt snappen dat onze bewoners soms wat extra aanmoediging nodig hebben en weet op enthousiaste wijze iemand te begeleiden.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wat bieden wij?
Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
Reis- en onkostenvergoeding
Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
Bijscholing en deskundigheidsbevordering
Vanzelfsprekend bieden wij jou een veilige vrijwilligersplek waarbij we oog hebben voor hygiëne en de geldende landelijke richtlijnen t.a.v. COVID-19.

Solliciteren!
Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app met Hedwig, Shanna of Renske! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.

Kom jij ons team versterken?