Revalidatiecentrum JacobKliniek

Centrum voor revalidatiezorg met kortdurend en comfortabel verblijf

Pal aan de rand van het fonkelnieuwe stadsdeel Haarlem Nieuw-Zuid staat de JacobKliniek. Een modern pand met 90 eenpersoonskamers, waar we laag intensieve revalidatiezorg bieden met een vooruitstrevende aanpak. Kloppend hart van de kliniek is de grote oefenzaal, boordevol innovatieve revalidatieapparatuur en e-health oplossingen. Hier wordt geoefend volgens de laatste behandelinzichten, waarbij het stimuleren en motiveren van de revalidant centraal staat. De aangrenzende oefenkeuken is compleet met gasfornuis, elektrische kookplaat, hoge en lage kastjes en een deur (inclusief drempel) naar de oefentuin, waar verschillende ondergronden en een stoeprand u uitdagen op uw evenwicht en coördinatie. Individuele behandelingen en groepstherapie vinden plaats in een tiental comfortabele behandelruimtes.

Geriatrische revalidatie

De JacobKliniek is gespecialiseerd in revalidatie voor ouderen en senioren. De trajecten zijn laag intensief en kortdurend. U kunt hier terecht na bijvoorbeeld een operatie aan uw knie of heup, een amputatie of een hersenbloeding. We bieden ook revalidatie na een intensieve oncologische behandeling, bij Parkinson, longaandoeningen en hartproblemen. Het doel is dat u weer veilig terug naar huis kunt gaan.

Comfortabel verblijf

In onze kliniek combineren we moderne zorg- en revalidatievoorzieningen met een comfortabel verblijf. Er zijn 90 eenpersoonskamers met eigen sanitair, die voorzien in voldoende rust en privacy. Hebt u behoefte aan gezelligheid, dan kunt u terecht in één van de lounges om andere revalidanten te ontmoeten, bezoek te ontvangen of samen te eten. In het restaurant op de begane grond bereiden we gezonde en veelal biologische maaltijden.

Openingstijden

Bezoek is van harte welkom tussen 10.00 en 21.00 uur. U kunt bezoek ontvangen op uw kamer, in een van de lounges of het restaurant.

Route

Komend vanaf Amsterdam of Haarlem over de N205 neemt u de afslag N232 richting Hoofddorp, dan gelijk de eerste afslag rechts. Vervolgens rijdt u 500m en gaat rechts de Kadijklaan in bij zwembad Boerhaavebad, en daarna bij t-splitsing rechtsaf en voor het bouwhek linksaf. Even doorrijden en u kunt rechts de parkeerplaats op of even door en rechts voor het pand parkeren. Het is aangegeven met borden.

Helaas zijn de meeste navigatiesystemen nog niet gereed om de weg naar de Schipholweg via de juiste route aan te geven. Vandaar dat we u aanraden, wanneer u via navigatie rijdt, de ‘Zijdewindstraat, Haarlem’ als reisdoel in te stellen. U komt dan aan de achterkant van de JacobKliniek uit, waar u direct een plekje kunt vinden om te parkeren.

De kliniek is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kijk voor deze opties ook op Google Maps.

 

  • Locatie-app

    Om revalidaten, familieleden of andere geïnteresseerden op een eenvoudige manier van up-to-date praktische informatie over alle locaties te kunnen voorzien, hebben we voor alle locaties een eigen locatie-app ontwikkeld. In deze app is snel en eenvoudig informatie te vinden over diverse onderwerpen die met de locatie te maken hebben

    Waarderingen Zorgkaart Nederland

    Bekijk de waarderingen van de JacobKliniek op Zorgkaart Nederland. Meer informatie vindt u hier.

Scroll naar boven