sint-jacob-wet-zorg-en-dwang

Ons aanbod

  • Wij zien wie u nu bent. En wie u ooit was.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat ouderen zich bij ons thuis voelen, of ze nu enkele weken bij ons verblijven of jarenlang bij ons wonen. Ruim 750 medewerkers en 300 vrijwilligers bieden hen dagelijks liefdevol een helpende hand. Onze cliënten ontvangen, indien nodig, zeven dagen per week 24 uur per dag zorg en ondersteuning omdat ze kwetsbaar zijn vanwege een ziekte, zoals Alzheimer of Parkinson, of beperkt vanwege (tijdelijke) invaliditeit.

Persoonsgerichte zorg

Hoe onze zorg eruitziet, verschilt van mens tot mens. Per slot van rekening is iedereen anders, en alleen u kunt ons vertellen welke zorg u nodig heeft en hoe en wanneer u die graag ontvangt. Daarom leren wij u in de tijd dat u bij ons bent graag goed kennen. Wat zijn uw dagelijkse routines? Welke mensen en welke bezigheden zijn belangrijk? Waar wordt u blij van?

Onze zorg- en welzijnsmedewerkers zijn altijd in de buurt en kijken en luisteren met aandacht. Het doel van onze zorg is dat u zich veilig en geborgen voelt, zodat u helemaal kunt zijn wie u bent.

Wonen met zorg

Wonen met zorg is bedoeld voor ouderen met een indicatie voor langdurige zorg vanwege dementie of een lichamelijke beperking.

Revalidatie

De JacobKliniek is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie; revalidatie voor ouderen en senioren.

Tijdelijk verblijf

Eerstelijns verblijf, of kortdurend verblijf, is een goede oplossing als zelfstandig thuis wonen voor een korte periode medisch onverantwoord is.

Serviceflats

In Schalkweide bevinden zich op etage 10, 11 en 12 serviceflats. Kunt u nog zelfstandig wonen maar heeft u wel thuiszorg nodig? Dan komt u voor deze flats in aanmerking

We helpen u graag om passende zorg te vinden. Onze zorgadviseurs staan u graag te woord.

Scroll naar boven