Sint-Jacob-werken-en-leren-1

JacobLeerhuis

  • Leren doen wij samen op de werkplek

Het JacobLeerhuis is het interne opleidingsinstituut van Sint Jacob. Wij zijn professioneel in het beoordelen van onze leerlingen om zo vakbekwame collega’s op te leiden zodat wij de zorg in de toekomst kunnen blijven bieden. Wanneer jij het verschil wilt maken in het leven van onze cliënten dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom leren bij ons leerhuis? 

  • we betalen je opleiding en bijbehorende studiekosten zoals (digitale) boeken
  • tijdens je opleiding krijg je een laptop en een werktelefoon
  • je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 20 uur en maximaal 34 uur per week, waarvan een deel per week compensatie voor lestijd is
  • je komt terecht in een omgeving waarin persoonlijke en professionele groei wordt gestimuleerd

Overweeg jij een carriere in de ouderenzorg en wil je snel aan de slag? In november starten wij met de opleiding tot Zorgondersteuner. Kijk voor meer informatie en aanmelden hier.

Opleidingen

Of je nu net bent gestart of al enige tijd bij ons werkt: het JacobLeerhuis is dé plek voor scholing. Hier krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ons aanbod varieert van complete opleidingen met een erkend diploma tot kortdurende cursussen. Volg je een van onze interne BBL-trajecten tot Helpende Zorg en Welzijn of Verzorgende IG, dan ga je 1 dag in de week naar school en werk je daarnaast op een van onze locaties.

Instromen meerdere keren per jaar

Bij ons kun je flexibel instromen. Zo starten we meerdere keren per jaar alle opleidingen, namelijk die van Zorgondersteuner, Helpende Zorg & Welzijn en Verzorgende IG. Hierdoor kun je in- en uit te stromen op het niveau die het beste bij jou past. Wij vinden praktijkgericht opleiden belangrijk en op deze manier pas je direct toe wat je leert tijdens de lesdagen. Maar ook breng jij de praktijksituaties mee naar de lesdag om zo van elkaar te leren samen met de docent.

 

 

sint-jacob-werken-en-leren-2

Leren op de werkplek

Wij vinden praktijkgericht opleiden belangrijk. Op deze manier pas je direct toe wat je leert tijdens de lesdagen. Maar ook breng jij de praktijksituaties mee naar de lesdag om zo van elkaar te leren, samen met de docent.

Je gaat gemiddeld 1 dag per week naar school en na afronding heb je een landelijk erkend diploma.

 

 

Skillslab

Je krijgt les in ons eigen klaslokaal in de JacobKliniek. Wij beschikken ook over een skillslab, waar we zorgvaardigheden aanleren en toetsen. Om leerlingen te ondersteunen bij het leren in de praktijk is op elke locatie van Sint Jacob een leerteam aanwezig. Dit team bestaat uit een leercoach, manager van de locatie, teamleider en praktijkadviseur. Hun betrokkenheid is groot, ze begrijpen goed wat jou bezighoudt. Op de werkvloer zijn werkbegeleiders aanwezig om alle vragen te beantwoorden die met de praktijk te maken hebben.

sint-jacob-werken-en-leren-4

Neem contact op met ons HR team voor alle informatie over jouw carrière binnen Sint Jacob.

Scroll naar boven