Werken en leren

Zie jij mensen zoals ze nu zijn maar ook zoals ze ooit waren? Dan is werken bij Sint Jacob iets voor jou! Want goed voor iemand zorgen begint met iemand goed kennen.

Wij hebben zo’n 750 enthousiaste medewerkers die met volle overgave werken aan de best mogelijke zorg voor onze bewoners en revalidanten. Met het JacobLeerhuis hebben wij een eigen intern opleidingsinstituut. Hier krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Het aanbod varieert van complete opleidingen tot kortdurende cursussen en verkorte trajecten. In de zorg ben je immers nooit uitgeleerd.

Wij zetten vol in op onze medewerkers, hun sprankelende initiatieven en vakbekwame eigenaarschap. Wanneer jij het verschil wilt maken in het leven van onze clienten en er energie van krijgt dat geen dag hetzelfde is, dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures

Wil jij niets liever dan jouw deskundigheid inzetten voor hulpbehoevende ouderen? Denk jij in oplossingen en kansen? Dan is werken bij Sint Jacob echt iets voor jou! Voor onze acht locaties in Haarlem en Heemstede zoeken wij collega’s.

Zorgmedewerker en client van Bosbeek in Heemstede

Het JacobLeerhuis, waar leren de basis vormt

Het JacobLeerhuis is het interne opleidingsinstituut van Sint Jacob. Wil jij jezelf ontwikkelen en ontplooien binnen de ouderenzorg en jezelf inzetten voor de hulpbehoevende ouderen dan is werken en leren bij Sint Jacob echt iets voor jou.

Sint-Jacob-werken-en-leren-1

Stage lopen bij Sint Jacob

Volg je een opleiding die te maken heeft met ouderenzorg, revalidatie of geriatrie en wil je stage lopen? Dan ben je van harte welkom bij Sint Jacob! In onze zeven woonzorglocaties en de revalidatiekliniek zijn het hele jaar door veel mogelijkheden om stage te lopen. We hebben stageplaatsen beschikbaar voor studenten van mbo- en hbo-opleidingen in zorg, welzijn, sport, gezondheid en bewegen.

Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk bij Sint Jacob is magisch. Waarom? Je tovert een glimlach op de gezichten van onze cliënten en revalidanten. Juist door jouw inzet kun je net dat beetje extra geven. Jij brengt plezier en ontspanning, biedt een luisterend oor of helpende hand. Dat maakt jou voor ons en onze bewoners onmisbaar!

Neem contact op met ons HR team voor alle informatie over jouw carrière binnen Sint Jacob.

Scroll naar boven