Vacature Zorgondersteuner

Wij zoeken JOU voor een betekenisvolle carrière in de zorg!

Ben jij een betrokken en enthousiaste teamspeler met een passie voor zorg? Bij Sint Jacob hebben we een plek voor zorgcollega’s van alle leeftijden! Of je nu een ervaren professional bent of net je carrière in de zorg wilt beginnen, wij bieden een warme en ondersteunende omgeving waarin jij kunt groeien en bloeien.

🏡 Maak van onze locaties in Haarlem en Heemstede een thuis voor onze bewoners. Jouw energie, daadkracht en oplossingsgerichte instelling maken het verschil in het leven van de mensen die wij ondersteunen. Werk samen met een team van gelijkgestemde en gepassioneerde individuen om een veilige, gezellige en liefdevolle omgeving te creëren voor onze bewoners.

📚 Heb je nog geen zorgdiploma? Geen zorgen! Wij bieden een unieke kans om te leren terwijl je werkt. Ontwikkel je vaardigheden in onze praktijkgerichte opleiding tot Zorgondersteuner, waarbij je direct kunt toepassen wat je leert in de lesdagen. Leer van ervaren professionals en breng je eigen unieke perspectief in terwijl je groeit in je carrière.

Waarom Sint Jacob?

✨ Een dienstverband van maximaal 32 uur per week, met mogelijkheden voor flexibiliteit. ✨ Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. ✨ Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei met ondersteuning van ons eigen opleidingsinstituut. ✨ Werk in een positieve en stimulerende werkomgeving waar jouw bijdrage ertoe doet.

🚀 Ga de uitdaging aan en solliciteer vandaag nog!

Dankzij de begeleiding van Sint Jacob, is de combinatie van werken en leren heel goed te doen.

Klaar om de volgende stap te zetten? Neem direct contact met ons op!

Scroll naar boven