Gitta Hoeks benoemd tot nieuwe bestuurder van Sint Jacob

Per 1 juli aanstaande is Gitta Hoeks benoemd tot nieuwe bestuurder zorg en revalidatie van Sint Jacob. Zij zal samen met Eduard van Bockel het collegiale bestuur vormen van deze ouderenorganisatie in Haarlem en Heemstede.

 

Gitta heeft na haar opleiding HBO-V een master gezondheidswetenschappen afgerond aan de Maastricht University. Op dit moment is zij Managing director bij Equipe zorgbedrijven. Daarvoor heeft zij in diverse managementfuncties bij Zilveren Kruis en Achmea gewerkt.

“Wij zien in Gitta iemand die blijk geeft van een heldere visie op de ontwikkelingen in de ouderenzorg en de uitdagingen waarvoor de sector zich geplaatst ziet. Met sterke motivatie en energie zal zij gaan bijdragen aan het verder ontwikkelen van onze organisatie”, aldus Jacques Moors, voorzitter Raad van Toezicht van Sint Jacob.

Collega-bestuurder Eduard van Bockel laat weten uit te kijken naar de samenwerking. Volgens hem past Gitta uitstekend bij Sint Jacob en de fase waarin de organisatie zich momenteel bevindt. “Ook denk ik dat wij elkaar goed zullen aanvullen in kennis, daadkracht en ervaring en ook qua persoonlijkheid”.

Scroll naar boven