‘Hart van Jacob’ biedt prachtige kans voor sociale ondernemer met lef

Voor ‘Hart van Jacob’, het multifunctionele gebouw binnen nieuwbouwcomplex Hof van Jacob in Schalkwijk, wordt een gedreven, sociale en creatieve ondernemer gezocht.

De uitdaging: ontwikkel deze unieke (horeca)ruimte van bijna 300 m2 tot een centrale levendige plek waar de bewoners van Hof van Jacob én van de omliggende wijken graag naar toe komen voor bijvoorbeeld koffie of lunch en wellicht ook voor activiteiten zoals lezingen, voorstellingen, cursussen of workshops. Een bruisende plek binnen Hof van Jacob waar mensen elkaar ontmoeten en samenkomen en waar nieuwe initiatieven en contacten ontstaan.

Hart van Jacob wordt meer dan een gewone onderneming. Het wordt een plek waar generaties en culturen samenkomen, elkaar versterken, en samen bijdragen aan een bloeiende gemeenschap. Hier ligt een kans voor een ondernemer met lef en visie om maatschappelijke betrokkenheid en ondernemerschap te verenigen en het Hart van Jacob tot leven te brengen.

Nieuwbouwcomplex Hof van Jacob

In Schalkwijk, tegenover het Spaarne Gasthuis, wordt Hof van Jacob ontwikkeld: een terrein met 5 gebouwen met in totaal 267 woningen voor ouderen die intensieve, weinig of (nog) geen zorg nodig hebben. In een van de gebouwen komt een ZOED (huisarts, fysiotherapeut en apotheek).

De woongebouwen liggen rondom een middengebied, een soort binnenplaats die in verbinding staat met de wijken er omheen. In het midden komt een multifunctioneel gebouw, het ‘Hart van Jacob’. In het Hart van Jacob komt een kinderdagverblijf, de kantoren van ouderenzorgorganisatie Sint Jacob en is ruimte voor het ontwikkelen van horeca en andere faciliteiten.

Hart van Jacob wordt midden 2025 opgeleverd. Vanwege de maatschappelijke missie heeft de (horeca)ruimte binnen Hart van Jacob een zeer gunstige huurprijs. Meer informatie is te vinden op zenzo-mv.nl/hof-van-jacob-aanmelden.Geïnteresseerden kunnen zich tot 23 februari aanmelden.

 

Scroll naar boven