Jubileum; 40 jaar vrijwilligerswerk voor Sint Jacob

Een avontuur wat begon in 1982 vanuit maatschappelijke betrokkenheid, is 40 jaar later uitgegroeid tot een onmisbaar stukje uit iemand haar leven en dat van anderen. Onze vrijwilliger Ada zet zich maar liefst 40 jaar in voor Sint Jacob. Deze week staan wij stil bij haar jubileum.

Ada startte haar uitdaging op onze voormalige locatie Boerhaave. In 2013 heeft ze ook vrijwilligerswerk gedaan op woonzorglocatie Klein België en vanaf 2016 is ze actief op woonzorglocatie Meerhoeve. Vanuit haar rol ondersteunde ze de geestelijke verzorging en werd ze door haar werkzaamheden tijdens kerkdiensten al snel onmisbaar. Corona zorgde voor een pauze, maar toen de richtlijnen het weer toelieten was ze snel te vinden op Meerhoeve.

Tijdens een feestelijk moment op Meerhoeve ontving Ada uit handen van Marja Oudt, Manager JacobActief, een bronzen beeld genaamd ‘Groot hart’, want in een groot hart is plaats voor anderen. Bedankt Ada, voor jouw tomeloze inzet en betrokkenheid!

Naast Ada zijn we bevoorrecht met nog meer fantastische vrijwilligers die onmisbaar zijn voor onze cliënten en medewerkers . We zijn altijd op zoek naar nieuwe helden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan hier voor meer informatie.

Scroll naar boven