Ontmoetingsfestival 29 september aanstaande

Woon je in Haarlem en wil je op 29 september anderen ontmoeten in een feestelijke setting? Kom dan naar het Ontmoetingsfestival, een samenwerking van Haarlem Ontmoet met verschillende partijen waaronder Sint Jacob. Op dit gratis festival zijn jong en oud welkom.

Op het Ontmoetingsfestival zijn er kraampjes, muziek, theater en heerlijke hapjes met als doel om er samen een gezellige middag van te maken. Je kunt er genieten van lokale producten en meedoen met aerobics, de workshop beweegdrummen of een potje bingo bij de Buurttuc. Bij de dialoogtafel en de theatervoorstelling ‘Schuilplaats voor Eenzaamheid’ van theatermaker Pauline Sleebregt kun je meer leren over het thema eenzaamheid.

Voor kinderen is er een creatieve Kidsclub, schminken, sport en spel. Ook is er een gratis plantjesmarkt. Kom één plantje voor jezelf ophalen en krijg één plantje om weg te geven aan iemand anders (op=op).

Het gratis festival is op 29 september van 13.00u – 16.00u en vindt plaats in Haarlem in woonzorgcentrum Sint Jacob Schalkweide, Floris van Adrichemlaan 15.

 

Scroll naar boven