Vertrek Irma Krieg – bestuurder Zorg en Revalidatie

Irma Krieg neemt in de zomer van 2023 afscheid als bestuurder van Stichting Sint Jacob.

Na bijna 6 jaar binnen Sint Jacob en 25 jaar in leidinggevende posities in diverse organisaties te hebben gewerkt, gaat zij haar loopbaan een andere wending geven. Samen met de Raad van Toezicht is ervoor gekozen dat Irma  per 1 juli 2023 haar functie als bestuurder zorg & revalidatie neerlegt.

Irma Krieg:  “Na 6 jaar gewerkt te hebben in een warme, professionele en ontwikkelgerichte organisatie met veel betrokken medewerkers, is het tijd om mijn bakens te verzetten en kijk ik terug op mooie jaren. De nauwe samenwerking met mijn collega bestuurder Eduard van Bockel, de Raad van Toezicht, de managers en een groot aantal medewerkers uit de organisatie , de Centrale Clientenraad en de Ondernemingsraad hebben hier een grote bijdrage aan geleverd. De kwaliteit van zorg die Sint Jacob levert, verdient een pluim net als het persoonsgerichte werken dat steeds betere vormen aanneemt. Samen zijn we intern en extern gegroeid tot de positie die Sint Jacob in de regio inneemt. Een resultaat om trots op te zijn”.

Jacques Moors, voorzitter Raad van Toezicht: “De Raad van Toezicht respecteert haar besluit en heeft grote waardering voor alles wat zij heeft betekend voor de organisatie. Mede dankzij haar enorme inzet en betrokkenheid heeft Stichting Sint Jacob een mooie ontwikkeling doorgemaakt, die nog steeds doorloopt en voor de toekomst een prima basis vormt. Ook heeft Irma een opbouwende bijdrage geleverd aan de regionale samenwerking met de collega organisaties in Zuid- en Midden Kennemerland. Sint Jacob wordt gezien als een fijne samenwerkingspartner die graag meewerkt aan nieuwe initiatieven en ook initiatief neemt”.

De Raad van Toezicht heeft er alle vertrouwen in dat er een goede opvolger komt, die samen met Eduard van Bockel, bestuurder bedrijfsvoering, de ingezette koers vervolgt.

Scroll naar boven