Woonzorgcentrum Meerhoeve in Haarlem opent haar deuren.

Op zaterdag 13 april a.s. opent woonzorgcentrum Meerhoeve in Haarlem haar deuren. Iedereen die meer wil weten over wonen of werken bij Meerhoeve of een van de andere locaties van Sint Jacob is van harte welkom.

Bezoekers kunnen de sfeer proeven in Meerhoeve en een rondleiding krijgen door het huis. Ook over de andere woonzorglocaties van Sint Jacob en de JacobKliniek, waar men kan revalideren, is informatie te krijgen. Wie geïnteresseerd is in een opleiding of een baan bij Sint Jacob kan meer horen over de mogelijkheden.

Diverse activiteiten

Bezoekers kunnen een gratis gezondheidscheck laten doen waarbij bloedsuikerspiegel, bloeddruk en het zuurstofgehalte in het bloed gemeten worden. Ook kan men kennis maken met diverse hulpmiddelen die contact en activiteiten met mensen met dementie beter mogelijk maken zoals de Beleef TV, de Tovertafel en de CRDL.

Speeddaten

Wie geïnteresseerd is in werken of leren bij Sint Jacob kan in gesprek gaan met diverse medewerkers van Sint Jacob. Het JacobLeerhuis, waar de opleidingen van Sint Jacob plaatsvinden, laat zien welke opleidingsmogelijkheden Sint Jacob biedt. Verder is er informatie over de vacatures bij de woonzorgcentra en de revalidatiekliniek en kan men zich laten informeren over vrijwilligerswerk bij Sint Jacob.

 

Zaterdag 13 april, 11.00 – 14.00 uur, Woonzorgcentrum Meerhoeve, Spijkerboorweg 500, Haarlem

Kijk voor meer informatie over Meerhoeve hier.

Scroll naar boven