Werken in Hof van Jacob

Maak ook het verschil in de ouderenzorg.

Wij zoeken nieuwe collega’s voor Hof van Jacob! Hof van Jacob is onze gloednieuwe locatie en opent in september. Hof van Jacob is een unieke combinatie van wonen, zorg en ontmoeten. In Hof van Jacob bieden we 24-uurszorg aan ouderen die kwetsbaar zijn vanwege een ziekte, zoals Alzheimer of Parkinson, of beperkt vanwege (tijdelijke) invaliditeit. Meer informatie over onze nieuwbouw lees je hier.

In Hof van Jacob werken we anders ten opzichte van onze andere locaties. Zo gaan we aan de slag met een vernieuwde dagstructuur en maken we meer gebruik maken van zorgtechnologie, uniek voor deze regio. We kiezen voor toepassingen die het welzijn van de bewoners ten goede en/of zorgen voor betere ondersteuning van onze medewerkers.

Ligt jouw hart in de zorg voor kwetsbare ouderen én sta je open voor innovatie? Dan ben je in Hof van Jacob op de juiste plek! Wij kunnen jou de volgende uitdagingen bieden:

Snel en makkelijk solliciteren? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op met je.

Wervingswoensdag 10 juli a.s.

Wil jij op een laagdrempelige manier kennis met ons maken, op je eventuele nieuwe werkplek? Speciaal voor jou openen we de deuren van onze nieuwbouw.

  • Datum: woensdag 10 juli
  • Tijd: 14.00 – 16.00 uur
  • Locatie: Hof van Jacob, Sophie Redmondstraat 1/ Lysbeth Jan Bettepad, Haarlem

Meer informatie over dit event lees je hier:

"*" geeft vereiste velden aan

Vul hier je gegevens in, dan nemen wij spoedig contact met je op.

Interesse in functie als:
Aanwezig tijdens WervingsWoensdag 10 juli a.s.:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De unieke combinatie van wonen, zorg en ontmoeten in Hof van Jacob zorgt voor een dynamische werkomgeving in Haarlem.

In Hart van Jacob vinden ontmoetingen plaats tussen medewerkers, buurtgenoten, jonge ouders en kleine kinderen. Vrolijkheid gegarandeerd!

 

Scroll naar boven