WervingsWoensdag in Hof van Jacob

Kom langs op woensdag 10 juli a.s.

Voor nieuwe medewerkers en vrijwilligers organiseren wij op woensdag 10 juli WervingsWoensdag in Hof van Jacob. Hof van Jacob is onze gloednieuwe locatie in Haarlem Schalkwijk en opent in september. Hof van Jacob is een unieke combinatie van wonen, zorg en ontmoeten. In Hof van Jacob bieden we 24-uurszorg aan ouderen die kwetsbaar zijn vanwege een ziekte, zoals Alzheimer of Parkinson, of beperkt vanwege (tijdelijke) invaliditeit. Meer informatie over onze nieuwbouw lees je hier.

Ben jij een zorgprofessional, of overweeg je vrijwilligerswerk in de ouderenzorg? Onze collega’s hebben speciaal voor jou een leuk programma samengesteld. Kom langs en ontmoet ons!

 • Datum: Woensdag 10 juli a.s.
 • Adres: Hof van Jacob, Sophie Redmondstraat 1, Haarlem (de ingang van het terrein is aan de Boerhaavelaan, schuin tegenover de Purcellstraat)
 • Tijd: Je kunt kiezen uit twee momenten, het programma is hetzelfde voor beide momenten: 14.00 – 15. 00 uur of 15.00 – 16.00 uur
 • Aanmelden: Graag willen we weten of je komt, daarom is aanmelden verplicht, dat kan via onderstaand formulier.
 • Presentatie

  Onze collega’s praten je eerst graag even bij over Sint Jacob. Naast Hof van Jacob hebben we nog 7 andere locaties in Haarlem en Heemstede. Verder lichten zij het nieuwe woonleefconcept toe, want Hof van Jacob wordt in vele opzichten anders dan onze andere locaties.

 • Rondleidingen

  Nog voor de officiele opening krijg jij al een kijkje in het nieuwe pand. Van buurtkamers tot appartementen; alle ruimtes komen aan bod.

 • Wat nog meer?

  Natuurlijk spreek je onze collega’s, dus er is alle ruimte om vragen te stellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Interesse in functie als:
Aanwezig van:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je snel aan!

Benieuwd naar de vacatures?

Scroll naar boven