Zorgmedewerker Nachtdienst

Ben jij een zorgmedewerker met een aantal jaren werkervaring op zoek naar een baan in de nachtdienst, op een vaste locatie (verzorgende IG) of wil je juist op verschillende locaties (verzorgende IG, helpende+ of helpende) werken, dan willen wij je graag ontmoeten. Wie zijn wij? Sint Jacob is een ouderenzorgorganisatie met hart voor zorg. In […]

Vakantiekracht voor de zomerperiode

Voor onze verschillende locaties zijn wij op zoek naar vakantiekrachten die tijdens de zomervakantie een handje willen helpen. Ben jij, of ken jij zo iemand? Wij horen dit graag!

Werken en leren in de ouderen zorg

Draag jij de zorg een warm hart toe en wil je graag aan de slag in de zorg, maar heb je geen zorgdiploma of heb je wel een zorgdiploma maar wil je graag doorleren? Kom dan werken en leren bij Sint Jacob!

Kwaliteitsverpleegkundige

Sint Jacob heeft hart voor zorg! Wij bieden liefdevolle en deskundige zorg, behandeling en revalidatie voor ouderen in de regio Haarlem en Heemstede.
Ben jij een enthousiaste en zelfstandige kwaliteitsverpleegkundige die ons team wil komen versterken? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

Herintreder in de zorg?

Heb jij ooit in de zorg gewerkt maar is dat een tijd geleden en heb je weer zin om aan de slag te gaan in de ouderenzorg? Wij nodigen je van harte uit om met ons in gesprek te gaan over wat je nodig hebt om weer aan de slag te kunnen gaan als Helpende (plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige. Misschien heb je een opfriscursus nodig of is het voldoende om de kans te krijgen een tijdje mee te kijken met een collega, we kijken graag samen met jou wat je nodig hebt.

Helpende Plus

Ben jij die betrokken en enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn? Voor onze woonzorglocaties zijn wij op zoek naar Helpenden Plus.

Verzorgende IG

Ben je enthousiast om actief bij te dragen aan goede zorg en mee te denken over vernieuwingen en ontwikkelingen? Lever jij een professionele bijdrage waardoor onze cliënten zich thuis voelen? Voor onze prachtige locaties in Haarlem en Heemstede, zijn wij op zoek naar collega’s!

Flexpool Verzorgende IG

Ben jij een verzorgende IG en op zoek naar een baan waarbij je veel invloed kunt uitoefenen op je rooster? In de flexpool wordt je ingedeeld op basis van je beschikbaarheid. Zo kun je werk en privé goed combineren.

Flexpool helpende zorg en welzijn

Ben jij een helpende zorg en welzijn en op zoek naar een baan waarbij je veel invloed kunt uitoefenen op je rooster? In de flexpool wordt je ingedeeld op basis van je beschikbaarheid. Zo kun je werk en privé goed combineren.

Coördinerend Verzorgende IG

Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg aan de cliënten volgens het zorgleefplan en voert verpleegtechnische handelingen uit. Je observeert het functioneren van de cliënt en overlegt hierover met de cliënt en/of zijn familie. Wij zoeken een collega die denkt in oplossing en kansen.

Helpende zorg en welzijn

Ben jij die betrokken en enthousiaste collega waar wij naar op zoek zijn? Ben jij zelfstandig, maar kun je ook goed in teamverband werken? Ben je energiek, daadkracht en oplossingsgericht?
Voor onze woonzorglocaties zijn wij op zoek naar helpenden zorg en welzijn.