Sint Jacob verwelkomt nieuw lid Raad van Toezicht

Feddo Bosveld is met ingang van 1 juli 2022 benoemd als lid van de Raad van Toezicht van Sint Jacob. Hij neemt tevens zitting in de Commissie Financiën & Vastgoed.

Feddo Bosveld heeft de functie overgenomen van Paul Rodrigues, die als toezichthouder afscheid heeft genomen in verband met het verstrijken van zijn tweede zittingstermijn. Feddo Bosveld heeft diverse opleidingen genoten op het gebied van vastgoed en zijn sporen verdiend in zowel bedrijfsonroerend goed als zorgvastgoed. De heer Bosveld heeft toezichthoudende ervaring gerelateerd aan (langdurige) zorg die van toegevoegde waarde is voor de wijze waarop de Raad van Toezicht is samengesteld en werkt. Tevens heeft hij ervaring met de auditcommissie.

‘Zorgvastgoed is de rode draad in het grootste deel van mijn werkende leven. Het geeft enorm veel voldoening om zorginstellingen verder te helpen met de huisvestingsopgave. De ervaringen die ik in de sector heb opgedaan, breng ik graag in bij Sint Jacob. Met veel vertrouwen kijk ik uit naar de nieuwbouwplannen voor onder andere Hof van Jacob en Jacob in de Hout’ aldus Feddo Bosveld.

Scroll naar boven