We zien wie u bent. En wat u weer wilt doen.

Revalidatiecentrum ouderen in Haarlem

Bent u op zoek naar een revalidatiecentrum in Haarlem voor ouderen om kortdurend te revalideren? De JacobKliniek is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie; revalidatie voor ouderen  en senioren. Bij ons kunt u terecht voor laag intensieve revalidatie, bijvoorbeeld na een operatie aan uw knie of heup, een hersenbloeding of een amputatie. We bieden ook revalidatietrajecten na een oncologische behandeling, bij Parkinson en bij longaandoeningen.

Persoonlijke behandeling

Revalideren is heel persoonlijk. In de tijd dat u bij ons verblijft, willen we u daarom goed leren kennen. We stemmen zorgvuldig af wat u weer wilt kunnen doen als u hersteld bent, en welke zorg en behandeling u nodig heeft om dat te bereiken. Onze medewerkers zijn opgeleid om u hierin te begeleiden. Ze weten wanneer het goed is om taken uit handen te nemen, en wanneer het beter om u te stimuleren een handeling zelf of samen te doen. Zo is een dag in de JacobKliniek doorvlochten met talloze oefenmomenten. Een vooruitstrevende aanpak, met een gunstig effect op uw herstel.

Tijdens uw revalidatietraject nodigen we uw mantelzorgers van harte uit om u actief te ondersteunen. Hun betrokkenheid is van grote waarde, omdat die bijdraagt aan uw dagelijks plezier en geluk – essentieel voor een goed herstel.

De JacobKliniek

U revalideert in de JacobKliniek, waar uw eenpersoonskamer met eigen sanitair volop privacy en rust biedt. Hebt u behoefte aan gezelligheid, dan zijn er diverse lounges om andere revalidanten te ontmoeten, samen te eten of bezoek te ontvangen. U kunt er zelfs uw oefeningen doen. In het restaurant op de begane grond bereiden we gezonde en veelal biologische maaltijden. Het kloppend hart van de JacobKliniek is de behandelzaal. Groot, licht en voorzien van hoogwaardige apparatuur en e-health oplossingen. Hier kunt u bijvoorbeeld beweeggames spelen om uw balans en coördinatie te oefenen of een fietstocht maken door een virtuele stad. Individuele behandelingen en groepstherapie vinden plaats in comfortabele behandelkamers. Meer informatie over de kliniek vindt u hier.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn schriftelijke afspraken tussen u en de zorgaanbieder en regelen uw rechten en uw plichten en die van de zorgaanbieder. De Algemene Voorwaarden zijn gemaakt door: ActiZ en BTN (namens de zorgaanbieders) en de Consumentenbond, LOC zeggenschap in Zorg en Patiëntenfederatie Nederland (namens cliënten). De Algemene Voorwaarden zijn aangepast omdat de nieuwe privacywet (AVG) op 25 mei 2018 van toepassing is.

Algemene voorwaarden

De module geriatrische revalidatie is van toepassing op de overeenkomst tussen u en ons, als u geriatrische revalidatiezorg ontvangt van ons. Deze module is een aanvulling op de Algemene Voorwaarden.

Download onze module

Folder JacobKliniek

Revalidatie zorg aanvragen

Wilt u geriatische revalidatie aanvragen? Hier leest u hoe u dat regelt.

Kosten

Wachtlijsten

Aanmelden

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!