Stoere vrijwilliger voor stoere activiteiten

Een stoere vrijwilliger voor stoere activiteiten gezocht…

Algemene informatie
Ben jij in voor een potje biljarten of klaverjassen? Onze mannelijke bewoners zoeken een mannelijke vrijwilliger die samen met hen echte mannendingen wil doen. Een potje biljarten, een goede grap en af en toe een praatje. Daar maak jij hen blij mee!

Wie ben jij?
Zoals al gevraagd ben je een man, heb je zin en tijd om je speciaal voor deze vraag in te zetten. Je bent sociaal en kunt zelfstandig de gevraagde activiteiten begeleiden (in samenspraak met de welzijnsmedewerker). Je kunt je inleven in onze bewoners en het belangrijkste; jij houdt wel van gezelligheid!

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wat bieden wij?
Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
Reis- en onkostenvergoeding
Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
Bijscholing en deskundigheidsbevordering
Vanzelfsprekend bieden wij jou een veilige vrijwilligersplek waarbij we oog hebben voor hygiëne en de geldende landelijke richtlijnen t.a.v. COVID-19.

Solliciteren!
Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app met Hedwig, Shanna of Renske! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.

Kom jij ons team versterken?