Vrijwilliger beweegactiviteiten

Vind jij het leuk om actief bezig te zijn, te bewegen en dat sámen met onze ouderen te doen?

Algemene informatie
Op verschillende locaties hebben we, onder leiding van de beweegagogen, beweeggroepen waarbij bewoners op een passende manier in groepsverband bewegen. Ook zijn er bewoners die op individuele basis bewegen. Op een aantal locaties hebben we ook een beweegparcours, waarbij men op een laagdrempelige manier kan bewegen. Op diverse plaatsen is er dus mogelijkheid om voor jou als vrijwilliger een leuke plek te bieden.

Wie ben jij?
Jij houdt van bewegen en sportief bezig zijn. Je hoeft geen topconditie te hebben, maar het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met beweging en dit uit kunt dragen. Je bent enthousiast, houdt van samenwerken en hebt affiniteit en geduld met ouderen.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wat bieden wij?
Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
Reis- en onkostenvergoeding
Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
Bijscholing en deskundigheidsbevordering
Vanzelfsprekend bieden wij jou een veilige vrijwilligersplek waarbij we oog hebben voor hygiëne en de geldende landelijke richtlijnen t.a.v. COVID-19.

Solliciteren!
Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app met Hedwig, Shanna of Renske! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.

Kom jij ons team versterken?