Vrijwilliger restauratieve voorzieningen

Wil jij onderdeel worden van één van onze teams van de restauratieve dienst én leuk en afwisselend vrijwilligerswerk? Kijk dan in de vacature!

Algemene informatie
Wil jij onderdeel worden van één van onze teams van de restauratieve dienst én leuk en afwisselend vrijwilligerswerk? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die binnen een restaurant op één van onze locaties zijn handen uit de mouwen wil steken. Samen met jouw collega’s zorg je voor serveren van ontbijt, lunch en/of diner, het opnemen van bestellingen, het klaarmaken van simpele gerechten en andere werkzaamheden.

Wie ben jij?
Jij bent een echte teamspeler. Je vind het leuk om samen met jou collega’s en met een gastvrije instelling onze bewoners te bedienen. Je bent sociaal en houdt van een praatje, wil graag goede service verlenen en bent geduldig als dat nodig is. Je hebt een voorkeur voor afwisselend werk en legt makkelijk contact. Ook is het belangrijk dat je fysiek in goede conditie bent omdat je veel staat.

De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wat bieden wij?
Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
Reis- en onkostenvergoeding
Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
Bijscholing en deskundigheidsbevordering
Vanzelfsprekend bieden wij jou een veilige vrijwilligersplek waarbij we oog hebben voor hygiëne en de geldende landelijke richtlijnen t.a.v. COVID-19.
Solliciteren!
Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app met Hedwig, Shanna of Renske! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.

Kom jij ons team versterken?