Vrijwilliger wandelen

Trek jij de stoute schoenen aan en neem je onze bewoners mee wandelen?

Algemene informatie
In de buitenlucht genieten onze bewoners ontzettend! Een frisse neus halen op het mooie terrein van Bosbeek of eropuit in de omgeving van de Hout? Wandelen in het park of door een woonwijk? Samen oude herinneringen ophalen?

Vind jij het leuk om actief te zijn en samen met onze bewoners een wandeling(etje) te maken? Wil je met een vast iemand wandelen of ben je flexibel in met wie je erop uit wilt trekken? Samen vinden we wel een goede match. Trek je schoenen maar vast aan!

Wie ben jij?
Je bent in fysiek goede conditie om samen te wandelen en iemand te kunnen ondersteunen (bijvoorbeeld door een arm te geven). Je kunt je aanpassen aan de draagkracht van de bewoner en ook af en toe pauze houden. Je bent zelfstandig in staat om iemand te begeleiden, maar wanneer je liever gezamenlijk wandelt in een club is ook dat een mogelijkheid.

Sint Jacob heeft veel diverse locaties, waardoor er altijd wel één in de buurt is.

Meerwaarde van vrijwilliger bij Sint Jacob zijn
De meerwaarde van vrijwilliger zijn bij Stichting Sint Jacob is dat je een plek hebt in onze teams. We luisteren naar medewerkers en vrijwilligers. We zoeken samen met jou naar een passende plek waar jij iets biedt aan onze bewoners, maar je ook zelf kunt ontwikkelen. We willen dat jij het naar je zin hebt en met plezier naar huis gaat en dat onze bewoners door jouw inzet een waardevolle dag hebben. Daarnaast vinden wij het super als jij mee wilt denken over de zorg die we geven en jouw ervaring en observaties als vrijwilliger wilt delen.

Wat bieden wij?
Mogelijkheden tot meedenken over verschillende thema’s binnen de organisatie
Reis- en onkostenvergoeding
Betrokken team van vrijwilligers en medewerkers
Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
Bijscholing en deskundigheidsbevordering
Vanzelfsprekend bieden wij jou een veilige vrijwilligersplek waarbij we oog hebben voor hygiëne en de geldende landelijke richtlijnen t.a.v. COVID-19.

Solliciteren!
Heb je interesse in deze vacature of eerst nog wat vragen? Bel, mail of app met Hedwig, Shanna of Renske! Je kunt ons bereiken via jacobactief@sintjacob.nl, per telefoon op 023-892 2977 of app ons op 06-20 35 07 31.

Kom jij ons team versterken?