Vacature Helpende zorg en welzijn

Word onderdeel van ons gepassioneerde team in de zorg!

Ben jij een enthousiaste teamspeler met een passie voor zorg? Bij Sint Jacob verleen je persoonlijke zorg en begeleiding passend bij je opleidingsniveau. Wij bieden een warme en ondersteunende omgeving waarin jij kunt groeien en bloeien.

🏡 Maak van onze locaties in Haarlem en Heemstede een thuis voor onze bewoners. Je bent mede verantwoordelijk voor het verzorgen van een veilige en prettige sfeer. Werk samen met een team van gelijkgestemde en gepassioneerde collega’s om een veilige, gezellige en liefdevolle omgeving te creëren voor onze bewoners.

📚 Heb je de ambitie om door te groeien naar Verzorgende IG? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontwikkel je vaardigheden in onze praktijkgerichte opleiding, waarbij je direct kunt toepassen wat je leert in de lesdagen. Leer van ervaren professionals en breng je eigen unieke perspectief in terwijl je groeit in je carrière.

Waarom Sint Jacob?

✨ Een dienstverband van maximaal 32 uur per week, met mogelijkheden voor flexibiliteit en uitzicht op vast dienstverband. ✨ Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. ✨ Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei met ondersteuning van ons eigen opleidingsinstituut. ✨ Werk in een positieve en stimulerende werkomgeving waar jouw bijdrage ertoe doet.

🚀 Ga de uitdaging aan en solliciteer vandaag nog!

Wij zetten ons elke dag in, vol passie, om het leven van onze bewoners zo comfortabel mogelijk te maken met alle zorg die nodig is. Dat is hart voor zorg!

Klaar om de volgende stap te zetten? Neem direct contact met ons op!

Scroll naar boven