Vacature Verzorgende IG

Wij zoeken JOU voor een betekenisvolle carrière in de zorg!

Ben jij een betrokken en enthousiaste teamspeler met een passie voor ouderenzorg? Bij Sint Jacob hebben we een plek voor jou! Als Verzorgende IG weet je als geen ander wat onze bewoners aan aandacht, zorg en begeleiding nodig hebben. Wij bieden een warme en ondersteunende omgeving waarin jij kunt groeien en bloeien.

🏡 Maak van onze locaties in Haarlem en Heemstede een thuis voor onze bewoners. Jouw ervaring, energie, daadkracht en oplossingsgerichte instelling maken het verschil in het leven van de mensen die wij ondersteunen. Werk samen met een team van behandelaren en betrokken collega’s om een veilige, gezellige en liefdevolle omgeving te creëren voor onze bewoners.

Waarom Sint Jacob?

✨ Een dienstverband van maximaal 32 uur per week, met mogelijkheden voor flexibiliteit. ✨ Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. ✨ Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei met ondersteuning van ons eigen opleidingsinstituut. ✨ Werk in een positieve en stimulerende werkomgeving waar jouw bijdrage ertoe doet.

🚀 Ga de uitdaging aan en solliciteer vandaag nog!

Groeien? Dat doe ik hier, als mens en als collega. Om uiteindelijk nog beter zorg te bieden aan onze bewoners.

Klaar om de volgende stap te zetten? Neem direct contact met ons op!

Scroll naar boven