In de regio

Sint Jacob levert zorg in de regio Zuid-Kennemerland. Sint Jacob werkt samen met vele andere organisaties op het gebied van welzijn en zorg. Om u als cliënt inzicht te geven in de vele aanbieders die er zijn, geven wij hier een overzicht van websites van organisaties.

Onze zorgadviseurs helpen u uw weg te vinden.

Contactgegevens

Telefoon: 023 892 29 80
Fax: 023 892 98 88
E-mail: bureauzorgbemiddeling@sintjacob.nl

U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie op uw e-mail.

Openingstijden dagcentrum

Dagcentrum Schalkweide
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Gemeente loket

Op de websites van de gemeentes Heemstede, Haarlem, Bloemendaal & Zandvoort vindt u alle informatie over Wonen, Welzijn & Zorg in uw omgeving.

Loket Heemstede

Loket Haarlem

Loket Zandvoort

Welzijn Bloemendaal

Welzijn ouderen Haarlem

Er zijn verschillende welzijnsorganisaties in Haarlem. Zij beheren verschillende buurthuizen en werken nauw samen met andere instanties om buurtbewoners zich veilig en op hun gemak te laten voelen. Op Ouderenhaarlem vindt u een overzicht van de dienstverlening en activiteiten van Dock Haarlem en Haarlem Effect. Beide organisaties stimuleren zelfredzaamheid en actief burgerschap. Ouderen krijgen de hulp die nodig is om zolang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren.

Kiesbeter

KiesBeter.nl is een openbare zorgportal. Deze portal is bedoeld voor alle volwassen inwoners van Nederland die vragen hebben op het gebied van zorg, zorgverzekeringen en gezondheid. Kijk hier voor een overzicht van al onze locaties op Kiesbeter.