Zorg bij lichamelijke aandoening

Kwetsbare ouderen vinden bij ons een warm en veilig thuis

Somatische zorg ouderen

Hebt u dagelijks zorg en ondersteuning nodig vanwege een lichamelijke aandoening, zoals invaliditeit? Dan kunt u terecht op een van onze somatische afdelingen. U woont zelfstandig in een appartement en kunt naar behoefte gezelschap opzoeken in één van de gezamenlijke huiskamers of bij de activiteiten die op uw locatie worden georganiseerd. De zorg die u ontvangt, hangt samen met uw indicatie en wordt in samenspraak met u en uw naasten aangevuld met hulp en ondersteuning van mantelzorgers en vrijwilligers. Voor zware somatische zorg staat ons multidisciplinair behandelteam klaar. Daarin werken onze specialisten ouderengeneeskunde samen met artsen en behandelaars.

Unieke locaties

Elke locatie heeft een unieke sfeer, verschillende faciliteiten en een eigen zorg- en dienstenpakket. Op de volgende locaties bieden wij zorg bij een lichamelijke aandoening:

Zorg regelen

Hoe regelt u deze zorg? Om u zo goed mogelijk op weg te helpen, om uiteindelijk de zorg te vinden die u nodig heeft, hebben we hier alle informatie op een rij.

We helpen u graag om passende zorg te vinden. Onze zorgadviseurs staan u graag te woord.

Scroll naar boven