Bewoners Schalkweide genieten na versoepelingen

Op maandag 28 en dinsdag 29 juni organiseerde het welzijnsteam van woonzorgcentrum Schalkweide twee beautydagen voor ruim 50 bewoners, die zich hadden opgegeven. Na een bewogen jaar laten de versoepelingen van de coronamaatregelen het weer toe om de bewoners eens flink in het zonnetje te zetten zonder beperkingen.

Beautymoment met blijvende herinnering
De bewoners konden terecht voor een complete make-over waarin make up, haar en nagels aan bod kwamen. Aan de mannen werd ook gedacht met passend aanbod van activiteiten. Na een persoonlijk kleuradvies werden de bewoners gefotografeerd door een portretfotografe voor een blijvende herinnering. “Ik ben nog nooit zo mooi geweest.”, aldus een van de bewoners.

Op dit moment is het dagelijks leven van de bewoners van de huizen van Sint Jacob grotendeels weer zoals het was: de bewegingsvrijheid is terug, activiteiten vinden weer plaats, gemeenschappelijke ruimtes zijn weer in gebruik, er zijn geen beperkingen meer op het aantal bezoekers en het dragen van een mondneusmasker is niet langer verplicht.

Het welzijnsteam kijkt terug op twee bijzondere dagen. “Met elkaar wilden we een ontspannen, relaxt verwenmoment creëren voor onze bewoners. Zo fijn om dan die stralende gezichten te zien. Daar hebben we het voor gedaan.”

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!