Onthulling Mozaïek in Bosbeek

Evenals in Thagaste heeft ook in Woonzorgcentrum en verpleeghuis Bosbeek een (anoniem) gesponsorde mozaïek workshop o.l.v. Annemarie Sybrandy plaatsgevonden. Het doel van deze workshop was om een verbinding te leggen tussen verschillende groepen mensen (extern als intern) die met elkaar een kunstwerk creëren.

“De Pauw”, het kunstwerk dat in die 5 weken gecreëerd is, is met medewerking van bewoners van Bosbeek en vrijwilligers gerealiseerd en heeft een mooie centrale plek gekregen bij de entree zodat iedereen hier van kan genieten.

En dan is het zover. In het bijzijn van bewoners, vrijwilligers en medewerkers werd het kunstwerk onthuld door Annemarie Sybrandy. De makers waren maar wat trots op hun creatieve werkstuk. Bij zo’n feestelijke gelegenheid hoort natuurlijk iets lekkers waarmee getoast kan worden.

Terugkijkend op deze workshop; het waren mooie en gezellige bijeenkomsten voor de bewoners en vrijwilligers. Alle doelgroepen bewoners waren hierbij aanwezig en hebben letterlijk en figuurlijk “hun steentje” hieraan kunnen bijdragen.

Chapeau voor dit initiatief.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag!