Teamleider locatie Nieuw Overbos

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan als teamleider in de ouderenzorg? Wij zoeken een teamleider die met humor en geduld onze zorgcollega’s op locatie Nieuw Overbos gaat ondersteunen. Als jij een energiek en vrolijk persoon bent, met ervaring in een soortgelijke functie, dan willen we je graag ontmoeten.

Projectleider Facilitair

Sint Jacob heeft hart voor zorg! Wij bieden liefdevolle en deskundige zorg, behandeling en revalidatie voor ouderen in de regio Haarlem en Heemstede. Sint Jacob gaat een nieuwe locatie, Hof van Jacob, bouwen. Voor de facilitaire ondersteuning van dat project zoeken wij een tijdelijke projectleider Huisvesting, Organisatie en Inrichting.  Ben jij een projectleider met ervaring […]

Herintreder in de zorg?

Heb jij ooit in de zorg gewerkt maar is dat een tijd geleden en heb je weer zin om aan de slag te gaan in de ouderenzorg? Wij nodigen je van harte uit om met ons in gesprek te gaan over wat je nodig hebt om weer aan de slag te kunnen gaan als Helpende (plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige. Misschien heb je een opfriscursus nodig of is het voldoende om de kans te krijgen een tijdje mee te kijken met een collega, we kijken graag samen met jou wat je nodig hebt.